چاه فاضلاب پس از گذشت چند سال استفاده، کهنه، فرسوده و غیر قابل استفاده می شود و هر لحظه خطر ریزش آن را تهدید می کند. به همین دلیل بازسازی چاه قدیمی فاضلاب از لحاظ اقتصادی کاملا به صرفه می باشد.
تنها با لایروبی، ترمیم و بازسازی چاه فاضلاب می توان دوباره آن را احیا کرد.در این مقاله به بررسی روش های بازسازی چاههای قدیمی فاضلاب می پردازیم.
از مهمترین دستاورد های ترمیم چاه های قدیمی فاضلاب این است که با انجام این کار دیگر نیازی به حفر مجدد چاه نیست. به همین خاطر عملیات بازسازی چاه بسیار مهم و کابردی است.
شرکت های خدماتی چاه و فاضلاب با به کار گرفتن اصول ایمنی می توانند با بازسازی و نوسازی چاههای قدیمی آنها را مانند روز اول آماده استفاده کنند. از طریق تخلیه چاه می توان تا حد زیادی مانع از ریزش و تخریب چاه فاضلاب شد.
مهمترین دلیل تخریب چاه، لبریز شدن آن از فاضلاب می باشد. در صورتیکه چاه فاضلاب پر شود و فاضلاب داخل آن تخلیه نشود.
این فاضلاب و رطوبت دیواره چاه را به آرامی تخریب میکند. در بلند مدت کل دیواره چاه را از بین میبرد. با بازبینی شرایط چاه در صورت نیاز ترمیم و بازسازی چاه قدیمی انجام می شود.
بازسازی چاه قدیمی فاضلاب سه مرحله دارد. در زیر به شرح این مراحل می پردازیم:
اولین مرحله بازسازی و ترمیم چاه های قدیمی فاضلاب، لایروبی و رسوب زدایی می باشد. تخلیه چاه با کمک تانکر های بزرگ مکنده و در کوتاهترین زمان ممکن انج